Friday, November 23, 2007

In i dimman del 2
















Jaha. Annu en stunds skrivande. Mycket har hant, mycket har fallit in i glomska. Igar blev en hard kvall. Eller snarare morgon. Har knutit vanskaps-sacken med en norrman, Henning Joa. Vi gick ut, blev av med Johan direkt. Senare hade jag blivit av med Henning, som tydligen hade gatt hem och vackt Johan, for deras del blev det fyllemat pa McDonalds, for min del blev det bad i poolen med jeansen pa. Jag hangde med nagra andra fran hotellet efter att ha blivit av med bade Henning och Johan. Hade tydligen sagt till en tjej i det ganget: "hade du inte varit fran Helsingborg hade jag hanglat upp dej!". En stockholmskille som va me igar hade nojet att beratta for mej vad jag pysslat med. Det roligaste var naer vi skulle aka moppe till M-bar-Go (utestalle). Vi forsokte klamma ihop oss alla 3 plus chaffisen pa en moppe. Det gick tyvarr inte. Jag och Johan tog en moppe och Henning tog en. Johan satt och bankade chaffisen i huvudet med sin olflaska och skrek "faster! faster!". Chaffisen lydde och korde som en javla galning pa trottoarer och allt, folk skrek GO HOME, GO HOME efter oss (de var ju inte vi som korde!) . Nar vi kom fram fick vi vanta pa Henning, 5 minuter senare ser vi honom komma, KORANDES! han korde moppen och chaffisen satt bakom! Sjukt roligt. Johan hade lagt sej och skedat med nan snubbe pa ett hotell. Killen hade legat och sovit naer Johan smygit upp bakom honom. Han hade kallat Johan for chicken vilket resulterade i att Johan borjat latsas-sla honom och fnittrat. Johan gillar att umgas med de lokala invanarna...Annu en hard kvall alltsa. Men vi har traffat manga nya manniskor de senaste dagarna och jag tror vi kommer klara oss utan tjejerna faktiskt. Ikvall ska vi till ett disco som har bungee-jump ocksa, far se vad man hittar pa i fyllan och villan. Va inte orolig mamma, jag overlever! Imorgon aker vi tillbaka till Thailand for nya aventyr och upplevelser. Sol i sinnet och korv i brodet/ Robin och Johan

Tuesday, November 20, 2007

holiday 20

vi har varit borta mer an tva veckor nu. himlen brinner lika mycket var dag och vara kroppar blir bara mer missfargade. de tva damerna har ocksa hunnit med att lamna bali, och oss. nu ar det bara vi tva, och 10000 andra svenskar har. vi har tagit det lugnt nu ett par dagar, men imorn blir det sverige - lettland tillsammans med Willy och Frida, och en del ol. sa star det iaf pa schemat. matchen drar igang kl 05 har, det kommer kannas i hjarnan.

dagarna har varit ganska enkla nu pa senaste. du stiger upp runt 10-11 tiden, ater frukost, tar ett dopp i poolen. sen gar du hela poppies lane 1 ner och sen ut till havet. stranden ar helt okey, men vattnet ar sadaer. ibland flyter det in en hel del skrap, som nagan dum javel dumpar i havet naganstans. som tur ar finns det ideala workers har som plockar upp. keep kuta clean.

vi mar bra hoppas ni ocksa gor det