Thursday, November 15, 2007

haer daer everywheare

gokvall, svetten lackar inne i den indonesiska kvallsluften. du perspirerar var du an forsoker gomma dig. ta mig till lovefurt. idag gav vi oss ut pa nagra sma babytsunamis och red dom som om vi inte hade gjort nagot annat. med andra ord har vi surfat for forsta gangen i vara liv. Ivan forsokte lara oss lite tips och trix, och det gick val sadaer. men det aer kul att ha provat, jag kande pressen att ga i Gerts legendariska fotspar fran tiden i Osby vindsurfingklubb.
nyss har vi varit ute och aetit lite mat, efter ha gatt runt hela Kuta beach for att hitta ett schysst nytt matstalle. men vi hamnade 50 meter fran vart hotel. matkvaliten har tidigare varit upp och ner har pa bali, men idag var det skitgott.

jag pratar i somnen, tar saker i somnen, skaller i somnen. enligt min reskamrat, stora skeden Robin. jag kan tyvarr inte hjalpa det, jag tror det beror pa att det kanns som man ligger i en stekpanna och forsoker sova.

har om dagen kom det fram en forsaljare pa stranden och ville salja en pilbage till mig, vilket han lyckades. jag aer forvanad, men till mitt forsvar sa prutade jag ner fran 200 000 till 50 000.
Mycket klank fran Robins sida om det daliga kopet, men nu aer det han som anvander den mest. Maltavlan aer sanggaveln. en dag kommer denna pilbage att radda liv, utan vapen aer jag mat.

igar hangde vi vid den overbefolkade poolen i stort satt hela dagen, och pa kvallen drack vi nagra bintang large. 70cl godis pa flaska. vi hann aven med att spela lite kort, men det var sader. ingen kunde ju nagra vettiga spel. en kvall var vi pa en karaoekebar, och westlife-Malin och Carola-Hanna korde ju sin grej, om man sager sa. jag nojde mig med the cure's boys dont cry.
tjejerna pa hotelet undviker oss, kanske kan det bero pa att robin sager till alla han traffar att vi aer fran deutschland(!) och att malin och hanna aer vara fruar. vi ar pa var smekmanad, obviously. det skadar inte mig sa mycket, det aer ratt komiskt.

allt ar bra. och hoppas det forblir sa. ta hand om er. glom inte skrapa bilrutorna

Johan och Robin















Robins honna-ben, nasty!















fulla hela tiden, inte kul att umgas.















robin hood gone wild

















"jag ar homo sapiens sapie, ge mig ett vapen och jag ar din arts undergang"

Sunday, November 11, 2007

Dum & Dummare drar vidare!

Idag tog vi farval av vara vanner, Mikaela och Gabbe the Game. Gick och satte oss och vanatde pa var minibuss som skulle ta oss till Bangkok, forsenad saklart...Det skulle ta 5 timmar till Bangkok efter att vi tagit baten till fastlandet men ack, 7 timmar ungefar tog de innan vi va framme. Gick till D&D daer vi sov natten vi anlande i Bangkok men inte ett enda rum va ledigt. Istallet sover vi nu pa Khao San Palace Inn for 450 baht natten, cirka 90 kronor. Vi lade av vaskorna och hoppade i poolen innan den skulle stanga, sen en snabbdusch och vidare till MBK. Blev inte sa lang stunds shoppande, och den lilla tid vi va daer skyller vi pa Malin och Hanna. Ga och shoppa i ett big bad ass shoppingcenter efter att ha akt buss i 7 timmar och utan att ha atit frukost rekommenderar jag inte. Igar blev det lite festande sa vi hade inte sovit sa lange pa natten heller vilket inte hjalpte att fa upp var entusiasm denna dag. Jag tog sista klunken av vart stora helror med Chang-ol ungefar klockan ett pa natten och forsokte forgaves fa med Johan hem eftersom vi skulle upp tidigt. Gick tilbaka till var bunge och laste lite, ganska svart med lite av Gabbes inhemska (och hemska) virre och nagra ol innanfor vasten. Vid klockan tre planerade jag att ga ut och leta upp honom men precis nar ja skulle maka mej upp pa Jonte-jakt sa horde jag nagon stappla upp for trappan. Problem solved. Blir kanske lite lugnare beteende ett par dagar framover for att ladda batterierna, kanns inte sa stabilt nar jag far agera som den ansvarsfulle. Nu aer vi alltsa framme i Bangkok efter att ha lamnat Koh Chang och imorgon biddy sa gar resan vidare till Bali och Kuta Beach. Malin och Hanna aker hem om en vecka medans min och Johans vistelse pa Bali ska vara i 12 dagar. Det aer daer det stora testet borjar for oss. Ska vi pojkar bli man? Ska vi klara oss sjalva? Ska vi ge vara mammor anledningar att vara oroliga? Can U Handle the Biddy? SES I DIMMAN! (anledningen till att det an en gang aer jag som skriver pa bloggen aer att Johan altid har 7 miljoner saker for sig vid datorn och att jag just nu inte har nagot annat att gora haha)